vuokrasopimuspohja

Vuokrasopimuspohja

Lataa ilmainen vuokrasopimuspohja alta

Hyvin laadittu vuokrasopimuspohja auttaa laatimaan sopimuksen, joka luo hyvän pohjan itse vuokrasuhteelle. Olemme tehneet täytettävän lomakkeen, jota on helppo käyttää vuokrasopimuspohjana.

Lue myös sivun alalaitaan kootuista artikkeleista, miten hyvä vuokrasopimus laaditaan ja mitä on hyvä ottaa huomioon.

Voit myös jättää heti vuokraperintätoimeksiannon >>

Jätä sähköpostiosoitteesi ja saat linkin sähköpostiisi, josta voit ladata ilmaisen vuokrasopimuspohjan.

Vaikka vuorasopimuspohja on hyvin laadittu, saattaa vuokralainen jättää vuokransa maksamatta

Silloin Perintä247 auttaa sinua perimään vuokran vuokralaiselta. Vuokralaista kannattaa muistuttaa muutaman kerran ja jos ei vuokraa muutamaan viikkoon kuitenkaan kuulu, kannattaa laittaa ammattilaiset asialle.

Perintä247 huolehtii kommunikaatiosta vuokralaisen kanssa mahdolliseen häätöön asti. Vältät itse mahdolliset ikävät keskustelut ja voit keskittyä muuhun olelliseen.

ilmainen vuokrasopimuspohja

Vuokranantajana haluat varmasti suojata asuntosi eli sijoituksesi, mutta haluat sen myös tuottavan. Vaikka sinulla olisi suuri kiusaus ottaa ensimmäinen hyvältä vaikuttava ehdokas vuokralaiseksi, kannattaa vuokralaisen valintaan, ja ennen kaikkea vuokrasopimuksen laatimiseen, käyttää aikaa.

Jatka lukemista.

Taloudellinen epävarmuus nostaa tutkimusten mukaan vuokra-asuntojen kysyntää, mutta kasvattaa monesti myös vuokranantajien epätietoisuutta vuokralaisen maksukyvystä. Artikkelissa käymme läpi, mitä vaikutuksia viime vuosi toi tullessaan vuokranantajien näkökulmasta, mitä keinoja vuokranantajalla on käytössä hyvän vuokralaisen löytämiseen sekä maksukyvyn ennakoimiseen, ja miten toimia tilanteessa, jossa huolellisesta ennakoinnista huolimatta vuokralainen ei maksa vuokraa.

Jatka lukemista.