Tee toimeksianto

icon-mopment-financial

Jätä perintätoimeksianto helposti

Täytä alla oleva lomake huolellisesti ja jätä perintätoimeksianto. Saman asiakkaan kaikki avoimet saatavat voit yhdistää yhteen toimeksiantoon. Voit toimittaa toimeksiannon tiedot meille myös sähköpostitse info@perinta247.fi. Palvelu on käytössäsi 24/7 ja toimeksiannon jättäminen on maksutonta. 

Palvelussa emme hoida yksityishenkilöiden välisiä (pl. vuokrasaatavat), suoraan ulosottokelpoisia (esim. tiemaksut), palkka- (työoikeusvelat) tai velkakirjasaatavia. Toimeksiantaja vastaa toimeksiannon ja velallisen tietojen oikeellisuudesta ja saatavan perintäkelpoisuudesta (esim. saatava on riidaton eikä velallinen ole reklamoinut saatavaa). Saatavien tietoihin annetaan maksamaton laskun summa (sis. mahdollinen alv). Mikäli liiketoiminnan arvonlisäverovelvollisuus eroaa laskukohtaisesti, ilmoita siitä Lisätiedot-kentässä tai syötä näiden osalta toimeksiannot erikseen.

Tutustu hinnastoomme ja jätä perintätoimeksianto lomakkeella. Mikäli kyseessä on vuokrasaatava, jätä toimeksianto täällä. Huomaathan, että olemme päivittäneet hinnastoamme 17.11.2021.

Palvelun tarjoaa perintätoimisto Oy Aurum Contactor Ltd, joka on rekisteröity perintätoiminnan harjoittajien rekisteriin (ESAVI/20860/2019). Rekisteröinti varmistaa, että perintätoimintaa harjoitetaan asianmukaisesti ja lainmukaisesti sekä toiminnassa noudatetaan hyvää perintätapaa.

 

Tee perintätoimeksianto
Toimeksiantajan tiedot
Velallisen tiedot
Saatavien tiedot